Spatiu de luat masa in aer liber

Am creat un spatiu de luat masa in aer liber vibrant, cu accesorii care functioneaza la fel de bine in interior, ca in aer liber. Nu numai ca vor aduce un factor de confort, dar vor adauga si pete de culoare.

Suprafetele de pe terasa de la intrare pot fi putin plictisitoare. Am alaturat insa un cu pat de plante suculente inteligent aranjate. Acesta va adauga o senzatie cu adevarat arhitecturala.

Nu numai ca paturile de flori puse la gradina din fata casei sunt uimitoare, dar si ele sunt usor accesibile.

Privind dincolo de capatul gradinii, este clar ca aceasta casa are un flux bun din interior spre exterior. O terasa amenajata ofera o suprafata usor accesibila pentru a iesi si creeaza o zona de luat masa minunata.

Cascada in trepte aduce un peisaj de munte langa casa si este o zona benefica pentru refacere dupa o zi de lucru. Piscina este localizata in zona de recreere din spatele casei langa foisorul pentru luat masa sau intalniri de afaceri.

Plantele

Trebuie sa cautati plante a caror crestere este favorizata de clima din zona dvs. De asemenea, calitatea solului este foarte importanta si ar trebui luata in considerare. Pentru ca alegerea sa fie mai usoara, aceste plante sunt de obicei impartite in doua categorii: plante care se bucura de lumina directa a soarelui si plante care prefera umbra. Plantele trebuie integrate in proiectul general si trebuie sa asigure o diversitate botanica minima si echilibru. Plantele nu trebuie sa fie inghesuite si este bine sa cunoastem dimensiunile care vor fi atinse la maturitate.

Tipul plantelor

Exista plante a caror frunze sunt initial verzi si apoi, in timp, ele devin colorate. Unele isi deschid corola dimineata altele seara sau noaptea. Unele plante atrag insecte, iar altele nu. Ele trebuie combinate in mod optim cu diferite forme, cum ar fi bambus, mesteacan, toate cu forme drepte, sau magnolii japoneze cu forme sculpturale. Ghivecele cu plante inalte pot fi utilizate cu succes, inclusiv atunci cand doriti sa mascati un perete vizibil inconfortabil. Daca nu aveti timp suficient pentru a avea grija de ele, atunci este mai bine sa alegeti plante care, in general, necesita mai putin timp si ingrijire.