EPISOD 3 IN GRADINA DANEI TVR1

Reporter: Am mai observat un aranjament foarte frumos care avea la baza scoarta de copac.

Trandafir Miu Marian: Da, pe aranjamente se mai pot folosi mai multe elemente. Atat piatra pe care ati vazut-o, spartura alba exista scoarta de copac. Putem sa punem si piatra de rau spalata. Scoarta are si o mentinere a umezelii in zona plantelor respective, daca le expunem mai mult la soare si atunci pastreaza solul umed o perioada mai multa de timp.

Reporter: Si am vazut ca mai aveti undeva, amenajat asa ca un fel de traditional – un gratar.

Trandafir Miu Marian: Este locul de „fire place”, avem doua. Unul este pentru 12-15 persoane care vor sa stea la discutii seara si altul mai micut de 8 unde se pot face si atat ciorbe ca sa le spun asa, la ceaun. Se poate face si un gratar in aceeasi incinta. El este prevazut cu o samota si atunci normal ca se pot pune lemne sa arda in continuu seara cand stam la o… sa zicem o portie de racoare.

Reporter: Este o investitie costisitoare daca vrem asa ceva sa ne facem, cam cat ne-ar costa?

Trandafir Miu Marian: Sa stiti ca nu este scump. Scump este in momentul in care gandim ca o facem pe o perioada scurta a vietii noastre, dar ea se intinde pe o perioada de 5,6,10 ani aceasta gradina. Dar daca ne gandim la aceste sa spunem fantani, cascade de perete, aceste fire places-uri, ele nu depasesc undeva la 2000 lei. Deci este o suma pe care ne-o putem permite pentru o gradina. Daca mai facem un aranjament floral probabil ca ne mai gandim la 500 lei sa spunem. Si daca avem un coltisor de 300 sau 250 mp, eu cred ca undeva la 4500-5000 de lei arata foarte bine!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *