VREAU SĂ TE ÎNTREB CEVA!

VREAU SĂ TE ÎNTREB CEVA!

Bună ziua !

Vreau să te întreb ceva?

Ai o firmă de proiectare, de amenajare, sau de întreţinere de grădini?

Perfect!

Acum poţi să înscri firma ta pe platforma bursa-verde.ro, un catalog de servicii şi produse pentru grădini!

Este foarte simplu!

Intri pe www.bursa-verde.ro pe pagina home, jos exista un buton, în care poţi să trimiţi înscriere, o cerere de fapt.

Eu îţi voi trimite un e-mail, în care o să ai un table, pe care vei opţiona – în ce grupare vrei să fi, la servicii sau produse, sau în ambele categorii.

5 poze, o descriere de 500 de cuvinte.

Vei fi înscris în cel mai scurt timp. Pentru 30 zile gratuit!

Vino şi tu! Fi alături de noi!

Cautati sa va faceti o gradina cat mai eleganta? Nimic mai simplu! Puteti rezolva aceasta “problema” chiar aici pe bursa-verde.ro. La noi puteti gasi cele mai experimentate firme din domeniul spatiului verde.

Ce firme?

Firme care va pot oferi servicii de: proiectare si amenajare gradini, sisteme irigatii, drenaje, cascade, mobilier gradina, pavimente, garduri si alte produse pentru gradina.

Perfect! Bursa-verde.ro va asteapta in fiecare zi sa cautati atat firmele dupa criterii de profil cat si pe zone – judete. Acest lucru va usureaza in cautare si economisiti timpul cu 75%.

Ce gasiti aici?

Tot aici gasiti firme producatoare si importatoare pentru produsele cautate (arbori, arbusti, plante perene, plante de iaz, pavimente, garduri, gazon, irigati, produse fitosanitare, etc). Au toate datele necesare pentru a ajunge cu doar cateva click-uri pe site-ul lor de prezentare.

Perfect!

Doriti sa cumparati produse din domeniul amenajarilor de gradini? La bursa-verde.ro puteti gasi oferte pe masura asteptarilor dumneavoastra. Acestea pot cuprinde chiar si garantie in cazul mentenantei pentru produsele aflate in contract.

Totul este prezentat clar, amanuntit, cu multe date de referinta si o gama larga din care puteti alege. Cu alte cuvinte, la bursa-verde.ro puteti gasi cu usurinta firme sau personal necesar amenajarilor dumneavoastra.

Îţi mulţumesc!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *